2014-06-24 07:41:40
Φωτογραφία για Το υπέροχο Μεξικό κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να πάρει την νίκη - πρόκριση [video]
Το Μεξικό δεν ήθελε πολύ.

Μέσα σε δέκα λεπτά κατάφερε και νίκησε 3-1 την Κροατία και πέρασε για 6η σερί φορά από τους ομίλους Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο 87' ωστόσο ο Πέρισιτς παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Οτσόα στα τρία πρώτα αυτά ματς της διοργάνωσης.

Στο 72΄ο Μάρκες άνοιξε το σκορ, ο Γκουαρδάδο έκανε το 2-0 στο 75΄και ο "Τσιτσαρίτο" στο 82' έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 3-0.

Έτσι το Μεξικό έφτασε τους 7 βαθμούς - όσους δηλαδή κι η Βραζιλία αλλά στη διαφορά τερμάτων η "σελεσάο" ήταν καλύτερη και πήρε την πρωτιά του πρώτου ομίλου εκείνη.

O Aντε Ρέμπιτς άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 89'.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς κέρδισαν οι… άμυνες!

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κουνήσει τα αντίπαλα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Κροατία μπήκε ορεξάτη.

Στο 64’ ο Γκουαρδάδο είδε το σουτ του να το σταματάει ο Σρνα με το χέρι αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και ο Τσόρλουκα απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή όταν ο Εκτορ Ερέρα πήγε να σκοράρει απευθείας από κόρνερ.


Ωστόσο, μέσα σε δέκα λεπτά το Μεξικό καθάρισε με την κεφαλιά του αρχηγού Ράφα Μάρκες και το πλασέ του Γκουαρδάρο. Το κεφάλι του έβαλε κι ο Ερντάντες ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πέρισιτς.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλκο (58' Κόβατσιτς), Ράκιτιτς, Πράνιτς, Λόβρεν, Πέρισιτς, Όλιτς, Μάντζουκιτς.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Αγκιλάρ, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Ράφα Μάρκες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Βάσκες, Έκτορ Ερέρα, Γκουαρδάδο, Ζιοβάνι ντος Σάντος (62' Χαβιέρ Ερνάντες), Περάλτα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ