2014-06-24 10:40:16
Φωτογραφία για «ΖΕΣΤΑ» ΓΙΑ ΖΙΝΙΑΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Φινμπόγκασον δείχνει να απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και στο Λιμάνι φαίνεται ότι βλέπουν «ζεστά» πλέον την περίπτωση του... αλμυρού Ζινιάκ.

Η Σοσιεδάδ έχει αποκτήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σαφές προβάδισμα στη μάχη της απόκτησης του Φινμπόγκασον και στον Ολυμπιακό ήδη «δουλεύουν» τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν στα υπόψιν τους για την κορυφή της επίθεσης. Εκείνη που ξεχωρίζει από την ερυθρόλευκη λίστα είναι σίγουρα του Ζινιάκ της Μαρσέιγ, που προέρχεται από μία καλή σεζόν με τους Μασσαλούς, σημειώνοντας 16 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η ομάδα του εμφανίζεται να θέλει να τον πουλήσει, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του σύμφωνα με τον «Γαύρο», αν και οι Γάλλοι ζητάνε αρκετά χρήματα.

Από εκεί και πέρα η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα, φέρνει στο τραπέζι των συζητήσεων και το όνομα του Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν. Ο Σουηδός φορ εξετάζεται από τους πρωταθλητές και ο διάσημος ατζέντης μπορεί να τον φέρει στο Λιμάνι, αν και στην παρούσα φάση δεν αποτελεί προτεραιότητα ο 28χρονος στράικερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ