2014-06-24 11:23:05
Φωτογραφία για Ρωσία: Ανήλικες επιτέθηκαν σε συμμαθήτρια τους επειδή ήταν πολύ όμορφη!
Τέσσερις μαθήτριες στη ρωσική πόλη Korkino χτύπησαν 13χρονη συμμαθήτριά τους και στη συνέχεια την υποχρέωσαν να πιει βρώμικο νερό από λακκούβα, επειδή ο φίλος μίας εξ αυτών «γλυκοκοιτούσε» το θύμα

Στην πόλη Korkino, που βρίσκεται στη δυτική Ρωσία, τέσσερις μαθήτριες ηλικιών 15, 14 και 16 ετών, χτύπησαν την 13χρονη μαθήτρια Vlada Kholod και στη συνέχεια την υποχρέωσαν να πιει βρώμικο νερό από λακκούβα! Το απίστευτο κρούσμα bullying τράβηξαν με το κινητό τους δύο συμμαθητές τους και το ανέβασαν στο δημοφιλές στη Ρωσία δίκτυο VKontakte.

Το βίντεο είδαν και οι καθηγητές του σχολείου των κοριτσιών και υποχρέωσαν τις μαθήτριες να ζητήσουν συγγνώμη από την 13χρονη Vlada. Οι τέσσερις κοπέλες είπαν ότι η 13χρονη μίλησε άσχημα για τους γονείς τους και αυτός είναι ο λόγος που την κακοποίησαν. Οι πληροφορίες όμως θέλουν η πράξη των τεσσάρων μαθητριών να έγινε από ζήλια προς την όμορφη 13χρονη την οποία «καλοκοίταζε» ο φίλος μίας εξ αυτών.

Την ίδια εκδοχή έδωσε και η ίδια η Vlada, που έγραψε αργότερα στο κοινωνικό δίκτυο VKontakte ότι δεν μίλησε άσχημα για τους γονείς των συμμαθητριών της, αλλά «πλήρωσε» το ενδιαφέρον που της έδειξε ένα αγόρι και συγκεκριμένα ο φίλος της 16χρονης Όλγας, που ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που τη χτύπησαν.

Πηγή: protothema.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ