2014-06-24 13:00:09
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ... ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΑ ΝΤΙΛΕΪΝΙ!
Δεν θα… αφήσει τον Μάλκολμ Ντιλέινι έτσι εύκολα στον Ολυμπιακό η Μπάγερν, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Πέσιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν... «παίζει» μόνος του για την απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι. Η Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασισμένη να δώσει "μάχη" για τον Αμερικανό γκαρντ, όπως δήλωσε ο Μάρκο Πέσιτς μιλώντας στο γερμανικό Sport 1.

«Έκανε μια εξαιρετική σεζόν και σίγουρα έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά κι εμείς είμαστε ένας σύλλογος που αποτελεί πόλο έλξης. Δεν είναι ότι και σε μας δεν θέλει να παίξει κανένας παίκτης. Είμαι σίγουρος πως ο Μάλκολμ θα πάρει την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του και ξέρει καλά τι θα βρει σε μας», τόνισε.

«Έχουμε συμφωνήσει να ξαναμιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα με τον μάνατζέρ του και θα συζητήσουμε πώς βλέπει την κατάσταση. Ο Μάλκολμ σίγουρα θα εξετάσει τι δυνατότητες έχει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ κι εμείς θα δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να μείνει εδώ», πρόσθεσε, ενώ απέκλεισε την πιθανότητα να συμφωνήσει με τον παίκτη για όρο που θα του επιτρέπει να φύγει μέσα στη σεζόν για το ΝΒΑ.

«Όχι στη διάρκεια της σεζόν. Δεν θα το κάνουμε αυτό».

Όσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, είπε: «Την Κυριακή ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λαφαγέτ, που παίζει στην ίδια θέση με τον Μάλκολμ και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα θέλει να πάρει κι αυτόν. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Είμαι ήρεμος, γιατί ξέρω πως μπορώ να βασιστώ στον Μάλκολμ και θα ξαναμιλήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ