2014-06-24 19:10:17
Φωτογραφία για Εθνική Ελλάδος-Η ώρα της κρίσης
Εθνική Ελλάδος-Η ώρα της κρίσης

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της δίνει απόψε το εθνικό μας συγκρότημα με την Ακτή Ελεφαντοστού.Είναι η αναμέτρηση που θα κρίνει την συνέχεια της εθνικής Ελλάδος στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Το enikos.gr αλλά και ο Real fm 97,8 με έναν μαραθώνιο ενημέρωσης δίνει όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η εθνική μας κατεβαίνει με μονάδικη απώλεια αυτή του Κώστα Κατσουράνη ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι μας με την Ιαπωνία και έτσι θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα από τον πάγκο. Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι θα ξεκινήσει ως βασικός ο Καραγκούνης, σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες.

Το pre-game στον Real fm θα αρχίσει στις 22.00 και οι τρεις απεσταλμένοι του Real Group στην Φορταλέζα θα σας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ εντός και εκτός σταδίου. Ταυτόχρονα, o Real Fm θα σας ενημερώνει για την προετοιμασία του αγώνα της Ιαπωνίας με την Κολομβία που ενδιαφέρει άμεσα την δική μας εθνική.


Στις 23.00 σέντρα στον μεγάλο αγώνα με την μοναδική περιγραφή του Παύλου Παπαδημητρίου, του Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου και του Μιχάλη Τσώχου. Και μετά τη λήξη όλο το ρεπορτάζ μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, η ανάλυση του αγώνα και δυνατοί καλεσμένοι από την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Στο στούντιο συντονίζουν και σχολιάζουν ο Παναγιώτης Περπερίδης, ο Αντώνης Κατσαρός, ο Άγγελος Μενδρινός. Στο στούντιο του Real Fm ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης, ενώ τηλεφωνικές παρεμβάσεις κάνουν πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ