2014-06-24 22:38:09
Φωτογραφία για Την απίστευτη ταλαιπωρία περιγράφει ζευγάρι που παραβρέθηκε στα βραβεία MAD
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απίστευτη ταλαιπωρία που ζήσαμε με τον σύζυγο μου εχθές το βράδυ στα βραβεία.  Είχαμε αγοράσει απο τις 16/05 δυο εισιτήρια VIP συνολικής αξίας €100,φτάσαμε στο Σ.Ε.φ, κανείς δεν αναγνώριζε τα VIP εισιτήρια μας, καταφέραμε να μπούμε στον χώρο. στο διάζωμα που θεωρητικά είχαμε κλείσει τις θέσεις έβαζαν αυτούς που είχαν προσκλήσεις απο τον χορηγό κ το κανάλι αλλά δεν είχαν καταβάλει κάποιο αντίτιμο.... Μας πήγαιναν απο την μια πλευρά του σταδίου στην άλλη γιατί οι εκάστοτε εθελοντές / υπάλληλοι μας έλεγαν πως πρέπει να πάμε απέναντι...αυτό έγινε τρεις φορές και όλοι οι ταξίθετες προσπαθούσαν να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο στο κινητό γιατί τελευταία στιγμή έγιναν λέει κάποιες αλλαγές και είχαν μπερδευτεί. Τελικά μας έστειλαν απέναντι απο το πραγματικά VIP, μας πέταξαν σε κάτι σπασμένα καθίσματα στο ίδιο επίπεδο με την αρένα, εννοείται πως δεν βλέπαμε τίποτα αλλά προσπαθήσαμε να μείνουμε ψύχραιμοι
. Επικράτησε πανικός γιατί για κάποιο λόγο όσοι ήρθαν μετά απο λίγο έβρισκαν τις θέσεις τους πιασμένες, αρχίσαμε μεταξύ μας να εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας κ ήμασταν οσοι είχαμε αντίστοιχα εισιτήρια. Απο την αρένα έμπαιναν και καθόντουσαν όπου έβρισκαν, οι ταξίθετες μας άλλαζαν θέση "για να βολευτούμε όλοι", κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και στο γυρισμο δεν με άφηναν να περάσω γιατί επέμεναν πως κάθομαι στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

Όταν κατάφερα να περάσω τους βρήκα όλους όρθιους να φωνάζουν κ να διαμαρτύρονται. Ζητήσαμε κάποιον υπεύθυνο, απομακρυνθήκαμε απο τις θέσεις, περιμέναμε τον υπεύθυνο, μας πήγαν έξω στα εκδοτήρια, φώναξαν καμία δεκαριά σεκιουριτι λες και ήμασταν χούλιγκαν, ο υπεύθυνος δεν δεχόταν τίποτα, ζητήσαμε τα χρήματα μας πίσω, επικράτησε το κλασικό ελληνικό χάος, άλλοι φώναζαν άλλοι ξαναγύρισαν στην εκδήλωση κ μείναμε με τον σύζυγο μου σαν χαζοί να κοιτάζομαστε. Εξηγήσαμε στα παιδιά στα εκδοτήρια τι είχε συμβεί και μας είπαν πως είχε γίνει λαθος απο την viva.... Η οποία τα €100 τα είχε εισπράξει απο τον Μάιο... Αποφασίσαμε να φύγουμε, αλλά να το φτάσουμε μέχρι τέλους. Ναι, θελουμε τα χρήματα μας πίσω πιο πολύ για την κοροϊδία κι ας είμαστε κ οι μοναδικοί απο τους χιλιάδες που διαμαρτυρόμαστε. Δεν με ενδιαφέρει ποιανού λάθους ήταν, της viva, του χορηγού που μοίρασε δεν ξέρω κι εγώ πόσες προσκλήσεις δωρεάν για να διαφημιστεί.... Πραγματικά δεν με νοιάζει. Ήθελα οι συνθήκες και το κάθισμα να ανταποκρίνονται στο αντίτιμο που πλήρωσα. Πηγαίνουμε στα βραβεία αρκετά χρόνια και ξέρουμε σε ποιο διάζωμα κάνουμε κράτηση.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ