2014-06-24 23:34:17
Φωτογραφία για ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΛΕΪΝΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός περιμένει σύντομα την απάντηση του Μάλκολμ Ντιλέινι, η οποία θα καθορίσει τις υπόλοιπες κινήσεις του στο μεταγραφικό… παζάρι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βελτιώσει την οικονομική προσφορά τους προς τον 25χρόνο Αμερικανό γκαρντ, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου και περιμένουν άμεσα την απάντηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" η πρόταση του Ολυμπιακού έχει φτάσει τα 1.600.000 ευρώ για δύο χρόνια.

Αντίπαλος των ερυθρόλευκων στη διεκδίκηση του 25χρόνου Αμερικανού γκαρντ φαίνεται ότι είναι μόνο η φιλοδοξία του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Η απάντηση του Ντιλέινι θα καθορίσει τις υπόλοιπες κινήσεις του Ολυμπιακού και αναμένεται σε περίπτωση άρνησης του 25χρόνου Αμερικανού γκαρντ, οι ερυθρόλευκο» να κινηθούν πιο δυναμικά για την απόκτηση του Μάικ Μπράμος, που αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση Έλληνα σέντερ και τρίτος πίσω από τους Μπράιαντ Ντάνστον, Ποπς Μενσά Μπονσά θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς, που ήρθε στο Λιμάνι τον περασμένο φθινόπωρο από τον Πανιώνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ