2014-06-25 00:36:15
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ O ΣΜΙΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός έχει στο χέρι του ουσιαστικά  τον Αντρές Σμιθ που έμεινε ελεύθερος από την Βενέτσια αλλά τον έχει stand by γιατί οι άνθρωποί του είναι σε επαφή με παίκτη που -προφανώς- θεωρούν καλύτερο. Το όνομα δεν έχει βγει προς τα έξω ακόμα, πρόκειται για δύσκολη υπόθεση και εφόσον δε βρεθεί η άκρη, τότε ο Ολυμπιακός θ'ανακοινώσει τον Σμιθ! 

Ο Σμιθ πάντως, είναι ένας παίκτης που τα κάνει όλα σε... συμφέρουσα τιμή, ενώ σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον... Γιώργο Μπαρτζώκα, οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς ήταν σαφώς πιο εύκολο να βρεθεί η άκρη Εδώ πάντως αξίζει να υπενθυμίσουμε την απάντηση των ανθρώπων της Βενέτσια προς τον Ολυμπιακό, όταν τον Ιανουάριο τους έγινε κρούση για την απόκτηση του πάικτη : "Δεν έχει τιμή ο Αντρές Σμίθ", είπαν οι Βενετσιάνοι και λίγους μήνες μετά χάνουν τον παίκτη χωρίς... ευρώ! 

Μετά την απάντηση των Ιταλών, την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Τζαμάριο Μουν που τον είχε stand by... Κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει και τώρα δηλαδή, μόνο που τώρα είναι stand by ο Σμίθ!

Δείτε βίντεο του Αντρές Σμιθ ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ