2014-06-25 10:20:15
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
Η εμπλοκή της Maple Leaf Sports & Entertainment Ltd. με το ματς της Μίλαν με τον Ολυμπιακό προσφέρει την δυνατότητα προβολής του ματς σε τρία καναδικά κανάλια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η Maple Leaf Sports & Entertainment (MLSE) που βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση του αγώνα της Μίλαν με τον Ολυμπιακό ως αρωγός της βασικής διοργανώτριας ICC αποτελεί έναν εκ των πολύ μεγάλων εταιρειών και σε παγκόσμιο επίπεδο σε θέματα αθλητικών events και κάλυψής τους.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία ανήκουν οι Toronto Maple Leafs (NHL), Toronto Raptors (NBA), Toronto Marlies (AHL), Toronto FC (MLS), το Air Canada Centre, το Maple Leaf Square και τρία ψηφιακά κανάλια. Το Leafs TV, NBA TV Canada και το Gol TV Canada. H MLSE επίσης έχει κάνει και επενδύσεις ρίχνοντας χρήματα σε σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Ricoh Coliseum, έδρα των Marlies, το BMO Field, γήπεδο της Toronto FC όπου θα γίνει το ματς της Μίλαν με τον Ολυμπιακό, το Lamport Stadium και το Master Card Centre Hockey Excellence, όπου κάνουν προπονήσεις οι Maple Leafs και οι Marlies.


Επίσης διοργανώνει και διαχειρίζεται αθλητικά γεγονότα τόσο στο Ricoh Coliseum όσο και στο BMO Field. Το γεγονός πως η εν λόγω εταιρεία διαχειρίζεται τρία δικά της κανάλια ανοίγει μία ακόμα προοπτική για το ματς καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να προβληθεί και στα τρία το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Με τέτοιες ενέργειες -δηλαδή την συμμετοχή του στο διεθνές τουρνουά των ΗΠΑ- ο Ολυμπιακός πάντως δείχνει πως ανεβάζει συνεχώς το ποδοσφαιρικό του... status.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ