2014-06-25 11:00:08
Φωτογραφία για Mήνυμα Αλληλεγγύης από τη θεατρική Παράσταση του Γυμνασίου Πεντέλης
Τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ, παρουσίασε η εφηβική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Πεντέλης την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 το βράδυ στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η παρουσίαση ενός από τα πλέον δημοφιλή έργα του Σαίξπηρ, σε διασκευή του Γιάννη Καλατζόπουλου και η ιδιαίτερη ερμηνεία των Μοντέγων και Καπουλέτων από τους μαθητές, έδωσε ένα μήνυμα αγάπης, συμφιλίωσης και σεβασμού στην ιδιαιτερότητα και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης δήλωσε:

«Με τα πόδια στο παρόν και τα μάτια στο μέλλον τα παιδιά, με την θέρμη που εκπέμπει η εκδήλωσή σας, δείχνει το πνεύμα αλληλεγγύης συναίνεσης και λειτουργικότητας του σχολείου σας, τιμή για την εκπαιδευτική κοινότητα. Με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη σας ενημερώνω ότι οι πολύχρονοι αγώνες της Διοίκησης μας δικαιώθηκαν για την δημιουργία του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέας Πεντέλης, στα εγκαίνια του οποίου σας προσκαλώ να είμαστε όλοι μαζί»

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κοντουλάκος Λευτέρης, ο Πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης Ιωάννης Ζούνης, γονείς και φίλοι των μαθητών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελπίζει για Μρτζα η ΑΕΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελπίζει για Μρτζα η ΑΕΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ