2014-06-25 17:50:27
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2014: Τι θα δούμε σήμερα - Ξεχωρίζει το ματς της Αργεντινής με την Νιγηρία
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο σημερινός αγώνας της Βοσνίας με το Ιράν για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 6ο όμιλο του Μουντιάλ, που θα ξεκινήσει στις 19:00 στο στάδιο «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ.

Οι Βόσνιοι έχουν ήδη αποκλειστεί μετρώντας δύο ήττες, ενώ το Ιράν ελπίζει ότι με νίκη του και ήττα της Νιγηρίας θα προκριθεί στη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Σε πέντε αναμετρήσεις μέχρι σήμερα, το Ιράν μετρά τέσσερις νίκες και ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος. Η Βοσνία αναμένεται να ξεκινήσει με τους, Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Τζέκο, Μούιτζα, Σούντζιτς, Λούλιτς, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς, Ιμπίσεβιτς και το Ιράν με τους, Χαγκίγκι, Μοντασέρι, Χοσεϊνί, Σαντεγκί, Πουλαντί, Χαϊσάφι, Νεκουνάμ, Τεϊμουριάν, Ντεζάγκα, Γκουσανετζχάντ, Σοτζάι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, που θα ξεκινήσει την ίδια ώρα στο στάδιο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε, η Αργεντινή του «2Χ2» θα παίξει με τους «πράσινους αετούς» και όπως έδειξε εναντίον της Βοσνίας, είναι σε θέση να τους δυσκολέψει. Η «αλμπισελέστε» επιζητεί το απόλυτο για να μπει με άριστη ψυχολογία στη φάση των «16», αν και μέχρι τώρα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της, ενώ οι Νιγηριανοί ελπίζουν τουλάχιστον να μη χάσουν ούτως ώστε να τερματίσουν δεύτεροι και να προκριθούν.


Στις μέχρι ώρα έξι αναμετρήσεις τους η Αργεντινή μετρά τέσσερις νίκες, η Νιγηρία μία και ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος Η Νιγηρία θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα με τους, Ενιάμα, Γιόμπο, Αμπρόουζ, Μούσα, Οντεμβίγκι, Εμενίκε, Ομπι Μίκελ, Οσανίουα, Ονάζι, Ομέρου, Μόζες και η Αργεντινή με τους, Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Γκαράι, Ρόχο, Φερνάντεζ, Γκάγκο, Ντι Μαρία, Μασεράνο, Ιγκουαΐν, Μέσι, Αγουέρο.

Με απόλυτο φαβορί την Γαλλία αλλά και τον Εκουαδόρ να έχει το κίνητρο της πρόκρισης θα διεξαχθεί απόψε (23:00) ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέϊρο. Οι «μπλε» του Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους και το «δεμένο» σύνολο που διαθέτουν, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και απόψε θα επιδιώξουν την τρίτη, αλλά ο αντίπαλός τους είναι αξιόλογος και θα «χτυπήσει» το παιχνίδι, αφού έχει ελπίδες πρόκρισης και θα θελήσει να τις εξαντλήσει. Στη μοναδική φορά που αναμετρήθηκαν στο παλελθόν, η Γαλλία νίκησε 2-0. Οι «πετεινοί» αναμένεται να ξεκινήσουν με τους, Λιορίς, Ντεμπουσί, Βαράν, Σακό, Εβρά, Σανιά, Βαλμπουενά, Ματουϊντί, Πογκμπά, Μπενζεμά, Ζιρού και το Εκουαδόρ με τους, Ντομίνγκες, Παρέδες, Γκουάγκουα,Εράσο, Αγιόβι, Μίντα, Α. Βαλένσια, Νομπόα, Μοντέρο, Έ. Βαλένσια, Καϊσέδο. Μονόπλευρο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Ονδούρας με την Ελβετία, που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στην «Αρένα Αμαζόνια» του Μανάους.

Οι Ελβετοί θέλουν πάση θυσία τρίποντο και παράλληλα να μην νικήσει το Εκουαδόρ τη Γαλλία στον άλλο αγώνα του ομίλου, ενώ οι «Λατίνοι» έχουν θεωρητικά ελπίδες, αρκεί να χάσει το Εκουαδόρ κι εκείνοι να νικήσουν με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ. Στη μοναδική συνάντηση τους, στο Μουντιάλ του 2010 (επίσης στους ομίλους) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, ενώ η Ελβετία θα προκρινόταν στην επόμενη φάση αν νικούσε με διαφορά δύο γκολ.

Την πιθανότερη ενδεκάδα για την Ονδούρα συνθέτουν οι, Βαγιαδάρες, Μπεκέλες, Μπερνάρντες, Φιγκερόα, Ισαγκίρε, Μπένγκτσον, Γκαρίδο, Κλάρος, Εσπινόζα, Κόστλι, Παλάσιος και για την Ελβετία οι, Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Σεντέρος, Τζουρού, Ροντρίγκες, Ινλέρ, Μπεχράμι, Σακίρι, Τζάκα, Σεφέροβιτς, Μεχμέντι.

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ