2014-06-25 19:26:11
Φωτογραφία για «Φιλική συμμετοχή» της βασίλισσας Ελισάβετ Β” στο «Game of Thrones»
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β” και ο σύζυγός της Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, συνάντησαν την Τρίτη στα... πλαίσια τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη Βόρεια Ιρλανδία, ηθοποιούς και συντελεστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» και περιηγήθηκαν στον χώρο των γυρισμάτων στο Μπέλφαστ.

Σύμφωνα με tanea.gr, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης στάθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι οι συντελεστές της σειράς προσέφεραν στη βρετανίδα μονάρχη ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής της, τον περίφημο θρόνο της σειράς «Iron Throne» – φυσικά σε μινιατούρα.

Πρόκειται για μια επιβλητική κατασκευή σίδερο που είναι κατασκευασμένη από 1.000 ξίφη και έχει σημαντικούς συμβολισμούς για το σενάριο του «Game of Thrones».

Λόγω της ιδιαιτερότητας του «Iron Throne» αλλά και της παραφιλολογίας για ενδεχόμενη αποχώρηση της Ελισάβετ Β” από τον θρόνο της Βρετανίας, γρήγορα έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο άρθρα, όπως αυτό του Guardian, σατιρίζοντας τις πιθανές αντιδράσεις της βασίλισσας στη θέα αυτού του εναλλακτικού βασιλικού θρόνου.


«Ναι, αλλά βγαίνει και σε χρυσό;» είναι μια από τις πιθανές σκέψεις της βασίλισσας που δημοσιεύει με σκωπτική διάθεση ο Guardian.

Το βασιλικό ζεύγος αφού συνομίλησε με τα μέλη της σειράς και παρατήρησε από κοντά κοστούμια και αντικείμενα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για τον μεγάλο αντίκτυπο που είχε η παγκόσμια επιτυχία της σειράς στη Βόρεια Ιρλανδία, όχι μόνο στον τομέα των θέσεων εργασίας αλλά και στις τέχνες.

Πράγματι, η αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας που έχει χαρακτηρισθεί ως η τρίτη καλύτερη σειρά όλων των εποχών και έχει συνεπάρει κοινό και κριτικούς, προβάλλεται σε 70 χώρες και κάθε πόλη που έχει την τύχη να εμφανίζεται στα πολυαναμενόμενα επεισόδια κάνοντας τον γύρο του κόσμου, θα απολάμβανε σπουδαία οφέλη.

Ενα μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιείται στo Titanic Quarter του Μπέλφαστ, ένα από τα πιο μεγάλα πολεοδομικά συγκροτήματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ