2014-06-26 15:00:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Θερινό Χάραμα η Ραλλία Χρηστίδου
Μια σημαντική μουσικός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, έρχεται να συμπληρώσει το σχήμα στο Θερινό Χάραμα. Η γνωστή σε όλους μας Ραλλία Χρηστίδου θα εμφανίζεται από το Σάββατο 28 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι στο πρόγραμμα που καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά επιμελήθηκε ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Στο Θερινό Χάραμα. στον δικό μας μαγικό και αγαπημένο χώρο η Ραλλία Χρηστίδου θα ερμηνεύσει και δικά της γνωστά, παλιότερα και νέα της τραγούδια και θα συμπληρώσει το πρόγραμμα που ήδη υποδέχτηκαν με αγάπη οι πατρινοί και όχι μόνο φίλοι, στην πρεμιέρα την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Στις μουσικές καλοκαιρινές διαδρομές μαζί με την Ραλλία Χρηστίδου θα μας οδηγούν ο Γρηγόρης Πετράκος με πλούσια παρουσία σαν συνθέτης και τραγουδιστής, και τραγούδια που έχουν αφήσει το στίγμα τους όπως: «Όλα τελειώσαν» και «Σήμερα σ αγαπώ τόσο πολύ», η Βίκυ Καρατζόγλου με σημαντική παρουσία στις μουσικές σκηνές και την «Περηφάνια» της να μας κρατά συντροφιά στα ραδιόφωνα, ο Σπύρος Κουτσοβασίλης, μια καθαρά λαϊκή φωνή με συμμετοχές δίπλα σε σημαντικούς δημιουργούς, συνεργάτης παλιότερα στο «Κυριακάτικο Τραπέζι» στη ΝΕΤ, η Μαρίνα Λουκά γνωστή και από τις εμφανίσεις της με τον Χρήστο Δάντη, ο Γιώργος Μπίλιος που έχει αφήσει το στίγμα του και ως τραγουδοποιός με το single «Αφορμή» και η «μικρή» της παρέας, πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη, μέλος του συγκροτήματος «Groovin' High»
. Μαζί τους ο Silent comedy performer, Alex de Paris.

Το μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι, στο Θερινό ΧΑΡΑΜΑ θα συνεχιστεί αυτήν την εβδομάδα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Ώρα έναρξης: 11.30

Πληροφορίες - κρατήσεις: 2610.671639 και 2610. 672444
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ