2014-06-27 01:32:30
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ... «ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκτήσει δύο νεαρούς Έλληνες, όμως οι ερυθρόλευκοι... απαντάνε με τη μεταγραφή ενός πιτσιρικά που θεωρείται το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ!

Σε... φουλ ρυθμούς συνεχίζονται οι μεταγραφικές υποθέσεις των "αιωνίων", οι οποίοι ετοιμάζουν το ρόστερ τους για τη νέα σεζόν, δίνοντας έμφαση στην απόκτηση Ελλήνων παικτών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολλά στο μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός "άρπαξε" ήδη δύο ταλαντάρες του ελληνικού μπάσκετ (Λούτζη και Παπαγιάννη), ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες της στήλης «Sdog Pick n' Scroll», ο Ολυμπιακός θα απαντήσει άμεσα με... δυνατό χτύπημα!

Οι πληροφορίες του "sportdog.gr" αναφέρουν πως το «πιτσιρίκι» που παρακολουθεί από κοντά ο Ολυμπιακός είναι ο Βασίλης Χρηστίδης του Μαντουλίδη. Ο Χρηστίδης παίζει στη Χαλκίδα αυτές τις ημέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και εκεί βρέθηκαν για χάρη του δυο άνθρωποι του Ολυμπιακού!

Ο Βασίλης Χρηστίδης έχει γεννηθεί το 1998 και έχει ύψος 2μ05, ενώ αγωνίζεται στις δύο θέσεις της φροντ λάιν με την ίδια άνεση. Σε αυτό βοηθάει τόσο το ύψος του όσο και το γεγονός πως διακρίνεται για το versatility του. Δηλαδή την ικανότητά του να παίζει με την ίδια άνεση και αποτελεσματικότητα τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη στο καλάθι.

Δείτε τον εν δράσει στο παρακάτω βίντεο...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ