2014-06-27 09:52:54
Φωτογραφία για Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου: Στους 16 η Αλγερία, 1-1 με τη Ρωσία
Η Αλγερία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρωσία. Στην επόμενη φάση θα παίξει απέναντι στην Γερμανία. Το σκορ άνοιξε στο 6' ο Κομπάροφ, ενώ στο 60' ισοφάρισε ο Σλιμανί.

Με το… καλημέρα η Ρωσία προηγήθηκε και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης. Μόλις στο 6’ ο Κομπάροφ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κοκόριν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του Καπέλο είχε μία καλή στιγμή στο 26’ με τον Σατόφ, ο οποίος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν έπιασε καλό σουτ.

Για τους Αλγερινούς στο 27’ ο Μεσμπά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ακινφέεφ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Σουλεϊμανί είδε την κεφαλιά του να σταματά στον κίπερ των Ρώσων. Μάλιστα, ανάλογη κατάληξη είχαν και οι φάσεις του 35’ και του 43’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τη Ρωσία. Στο 47’ ο Σαμέντοφ έκανε το ένα-δυο με τον Κοκόριν και βγήκε απέναντι από Μπολί, που μπλόκαρε το σουτ του. Η ισοφάριση, που έδωσε και την πρόκριση ήρθε για την Αλγερία στο 60’. Από το φάουλ του Μπραχίμι, ο Ακινφέεφ έκανε άστοχη έξοδο και ο Σλιμανί με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Αλγερία – Ρωσία 1-1 (ΝΕΡΙΤ Sports)

Γκολ: 60' Σλιμανί - 6' Κομπάροφ

0-1 6' Κομπάροφ

60' 1-1 Σλιμανί

Κίτρινες κάρτες: Μεσμπά, Γκιλάς - Κομπάροφ, Κοζλόφ

Κόκκινες κάρτες: -

Αλγερία (Χαλίλχοτζιτς): Μπολί, Μπελκαλέμπ, Χαλίτσι, Μεσμπά, Μετζανί, Μαντί, Τζαμπού Μπενταλέμπ (77' Γκιλάς), Φεγκουλί, Μπραχιμί (71' Γεμπντά), Σλιμανί (90' Ελαραμπί).

Ρωσία (Καπέλο): Ακινφέεφ, Κοζλόφ, Ιγκνασέβιτς, Μπερεζούτσκι, Κομπάροφ, Γκλουσακόφ (46' Ντενίσοφ), Φαϊζούλιν, Σάτοφ (67' Τζαγκόεφ), Σαμέντοφ, Κοκόριν, Κερζακόφ (81' Κανουνίκοφ).

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ