2014-06-27 15:29:11
Φωτογραφία για Προσφυγή στο διοικητικό εφετείο Αθηνών κατά της εξοντωτικής απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού κάνει η Πίνδος
Στο διοικητικό εφετείο Αθηνών θα προσφύγει η διοίκηση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων "ΠΙΝΔΟΣ", κατά της... απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για απαγορευμένες συμπράξεις και την υιοθέτηση παράνομων πρακτικών οριζόντιου καθορισμού τιμών και κατανομής της πελατείας, με σκοπό το συντονισμό της τιμολογιακής τους πολιτικής και τον καταμερισμό της αγοράς.

Σύμφωνα με δήλωση του γενικού διευθυντή της επιχείρησης Λάζαρου Τσακανίκα στο epirusgate, αν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη απόφαση,οι επιχειρήσεις του κλάδου οδηγούνται σε λουκέτο! Ο κ. Τσακανίκας δε, αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να τους κατηγορεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού για δημιουργία καρτέλ, όταν οι μισές επιχειρήσεις που υποτίθεται πως συμμετείχαν σε αυτό,έχουν χρεοκοπήσει και είναι ενταγμένες στο άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα! 

Θα πρέπει να σημειωθεί, πως μετά την είδηση της επιβολής του προστίμου, ανάστατοι είναι εκατοντάδες πτηνοτρόφοι τω Ιωαννίνων, οι οποίο βλέπουν την συνεταιριστική τους επιχείρηση να απειλείται πλέον με οικονομική κατάρρευση, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ