2014-06-27 17:00:41
Φωτογραφία για Ηλιάδη για Μουτσινά: Δεν είχα ανάγκη την δημόσια συγγνώμη του
Τονίζοντας πως δεν είχε ανάγκη την συγγνώμη του, την οποία αποδίδει σε «αυλή» και «συμβουλάτορες», απαντά πρώτη φορά η Αγγελική Ηλιάδη στο (απρεπέστατο) σχόλιο του Νίκου Μουτσινά ότι το αγέννητο παιδί της «είναι καμένο από πατέρα και από μητέρα»!

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Και δεν το είχα και ανάγκη. Και ούτε τη δημόσια συγγνώμη του είχα ανάγκη! Αν αυτός αισθάνεται καλά με όσα λέει και πράττει, μπράβο του. Και πάλι δεν ασχολήθηκα με αυτό και ας ήταν χοντροκομμένο αυτό που είπε», αναφέρει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «ο καθένας από εμάς κρίνεται γι’ αυτό που είναι. Εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Τόσο ο κόσμος όσο και οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Δεν με ενδιαφέρει, λοιπόν τι λέει ο καθένας. Αλλά το "έσωσε" στο τέλος. Τον συμβούλεψαν καλά τον Νίκο και μπράβο!».

Χωρίς να κρύβει ότι την ενοχλούν τα άσχημα λόγια για το πρόσωπό της, η Αγγελική σχολιάζει τα λεγόμενα του Νίκου Μουτσινά, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, αναφέροντας: «εάν πρέπει να κριθώ γιατί ανεβάζω φωτογραφίες μου στο Instagram, ας κριθώ… Αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνω κάθε φορά και να λογοδοτώ για την κάθε βλακεία που μπορεί να είπε κάποιος
. Για παράδειγμα, αυτό που είπε πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς για το αγέννητο παιδάκι μου με έκανε πραγματικά να απορήσω. Πώς ένας άνθρωπος που έχει τόσο ταλέντο και είναι τόσο έξυπνος είπε κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Πόσο κακό!».

«Είπε επίσης: “αμάν πια, δεν μπορεί κάποιος να της πει να μην το κάνει αυτό το πράγμα όλη την ώρα με το Instagram;” Eγώ είμαι πάρα πολύ ελεύθερη σαν άνθρωπος και κάνω πάντα αυτό που πιστεύω και θέλω, δίχως να με νουθετεί κάποια "αυλή". Έτσι είμαι! Προφανώς, ο Νίκος είχε συμβουλάτορες που του εξήγησαν ότι με αυτό που είπε θα υπάρξουν επιπτώσεις και γι’ αυτό βγήκε λοιπόν και ζήτησε συγγνώμη», καταλήγει η Αγγελική.

Θυμίζουμε πως πριν από περίπου ένα μήνα ο παρουσιαστής του «Δέστε Τους» σχολίασε με βαριές εκφράσεις την ανάρτηση της τραγουδίστριας με την γνωμάτευση για το ύψος και το βάρος του μωρού που περιμένει, ενώ, μετά την κατακραυγή από την showbiz, αλλά και τον κόσμο, «μαζεύτηκε» και ζήτησε συγγνώμη μέσα από την εκπομπή.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ