2014-06-27 19:26:07
Φωτογραφία για H Εγνατία Οδός σε ένα application!
Ένα νέο application για τη διαδρομή του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας οδού, με χρηστικές πληροφορίες για τον οδηγό, πρόκειται να είναι... διαθέσιμο στους χρήστες έξυπνων τηλεφώνων σε περίπου έξι μήνες από σήμερα. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Εγνατία Οδός ΑΕ, το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και στην Αλεξάνδρεια ζώνη Καινοτομίας και το application θα επιτρέπει σε όποιον κινείται επί του αυτοκινητοδρόμου να έχει πρόσβαση σε δεδομένα, από τα Ιόνια Νησιά μέχρι τον Έβρο.

"Η αντιπεριφέρεια καινοτομίας θα συνεχίσει και στην νέα περίοδο και έτσι σε συνεργασία με την ζώνη καινοτομίας που είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης θα έχουμε μια πολύ κοντινή συνεργασία στο αντικείμενο αυτό" ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει την διαδρομή του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας οδού, από τον Έβρο μέχρι την Ηγουμενίτσα και θα επεκταθεί και στα Ιόνια νησιά. Στην εφαρμογή αυτή περιλαμβάνονται επιμέρους πληροφορίες για τουριστικούς σκοπούς, ξενοδοχεία, μουσεία, φαρμακεία και αρχαιολογικούς χώρους καθώς και χώρους εστίασης. Είναι ένας πλήρης οδηγός που θα τον βρίσκει κάποιος εύκολα και γρήγορα, μέσω του κινητού του.

"Σε 6 μήνες θα είναι έτοιμο το πρόγραμμα, είναι το μοναδικό στην Ελλαδα, δεν υπάρχει αλλού τέτοια διαχείρηση, θα είμαστε πρωτοπόροι και θα είμαστε και χρήσιμοι" δήλωσε από την πλευρά του ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ