2014-06-27 21:00:50
Φωτογραφία για Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπούκαρε σε σπίτι για να δει Μουντιάλ
Πριν λίγο καιρό, ο Μπιλ Μάρεϊ «εισέβαλε» σε μπάτσελορ πάρτι. Τώρα, ένας άλλος σταρ του Χόλιγουντ ακολούθησε τα χνάρια του… για χάρη όμως του Μουντιάλ!

Ο λόγος για το Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Όπως αναφέρει το Business Insider, ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν στο Μπρούκλιν για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Intern», όταν θυμήθηκε πως θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα των ΗΠΑ με τη Γερμανία για την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η εταιρεία παραγωγής του φιλμ Warner Bros. έσπευσε να τον βοηθήσει. Ενημέρωσε τα διαμερίσματα γειτονικής πολυκατοικίας για την επιθυμία του σταρ, ρωτώντας αν κάποιος θα μπορούσε να τον βοηθήσει να δει το παιχνίδι.

Τότε, ένας ένοικος προσκάλεσε το Ντε Νίρο στο σπίτι του να παρακολουθήσουν μαζί τις ανεπιτυχείς τελικά προσπάθειες της χώρας τους έναντι της νικήτριας Γερμανίας κι εκείνος φυσικά με τη σειρά του δεν του χάλασε χατίρι.


Να σημειωθεί πως στο «The Intern» υποδύεται έναν πρώην συνταξιούχο ο οποίος ξεκινά την πρακτική του σε ανερχόμενη ιστοσελίδα μόδας, μέσω ενός ειδικού προγράμματος που εξασφαλίζει θέσεις εργασίας σε πιο προχωρημένους σε ηλικία υποψήφιους. Η ένταση που προκύπτει από τις πολύ διαφορετικές απόψεις του ίδιου και της ιδρύτριας και επικεφαλής του site, την οποία ενσαρκώνει η Αν Χάθαγουεϊ, δίνει τη θέση της σε μια αναπάντεχη φιλία.

Την ταινία σκηνοθετεί η Νάνσι Μέγιερς. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ