2014-06-28 00:07:36
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Ιδιαίτερη αναφορά για την εθνική Ελλάδας και τους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε σε δημοσίευμά της η Ισπανική ιστοσελίδα "lacomunidad.as.com".

Η «γαλανόλευκη» έχει αποκτήσει πλέον φίλους σε όλο τον κόσμο και είναι μεγάλη τιμή όταν ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός αθλητικός κόσμος όπως ο Ισπανικός ασχολείται με την Εθνική Ελλάδας.

Οι «φούρια ρόχας» γυρνάνε σπίτια τους από τη φάση των ομίλων ενώ το «πειρατικό» όπως αποκαλούν οι ξένοι ρεπόρτερ την Εθνική μας, προχωρά στη φάση των «16» αναγκάζοντας τους πάντες για άλλη μια φορά να ασχοληθούν μαζί της!

Η ισπανική ιστοσελίδα κάνει μια μεγάλη ανάλυση της «γαλανόλευκης» και σε όλες τις γραμμές υπάρχει τουλάχιστον ένας παίκτης-κλειδί του Ολυμπιακού. Στην αμυντική γραμμή μπορεί να κυριαρχεί ο Παπασταθόπουλος, αλλά το ερυθρόλευκο στοιχείο είναι έντονο με τον Μανωλά για τον οποίο το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ομάδων και τον Χολέμπας τον οποίο αποκαλεί... 4χ4!

Στη συνέχεια αναφέρεται στη σιωπηλή, αλλά κορυφαία δουλειά στο κέντρο από τους Μανιάτη και Σάμαρη που στο τελευταίο παιχνίδι ήταν το Α και το Ω της μεσαίας γραμμής της Ελλάδας.

Στην επίθεση δεν θα μπορούσε φυσικά να παραλείψει τον μέχρι τον Ιανουάριο ερυθρόλευκο Κώστα Μήτρογλου.

Τέλος αναφέρεται στην εμπειρία των παικτών σε κορυφαία πρωταθλήματα και διασυλλογικές εμφανίσεις όπως το Champions League, όπου συμμετέχει κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ