2014-06-28 07:46:05
Φωτογραφία για Στις 20/7 έτοιμο το γήπεδο της Καλλονής
Ένα πρόβλημα που υπήρξε με τους πυλώνες φαίνεται να λύνεται σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο της Καλλονής. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τις δεσμεύσεις από τους αρμόδιους φορείς ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν και πάλι σε κανονικό ρυθμό οι εργασίες και ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα μεγάλη είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα η κίνηση στο μεταγραφικό σκέλος. Ήδη, έχουν ανακοινωθεί οι Μίνγκας, Δαύκος, Χουάνμα, Πιπίνης, Στεφάνοβιτς, ενώ ανανέωσαν οι Κριπιντίρης, Αναστασιάδης και Χωριανόπουλος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουμε μία ακόμα μεταγραφή εντός του Σαββατοκύριακου, αν και από την ομάδα της Μυτιλήνης δε διαρρέει κάτι περαιτέρω.

Όσον αφορά την καλοκαιρινή προετοιμασία, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου.

Στις 17 του ίδιου μήνα ο σύλλογος της Λέσβου θα αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα γίνει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν, και θα επιστρέψει στη βάση της στις 30 ή στις 31 Ιουλίου. Μάλιστα, εκεί θα δώσει και τα περισσότερα φιλικά της παιχνίδια, με το πρώτο που έχει γίνει γνωστό να είναι με τη Νάπολι στις 28 του επόμενου μήνα.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ