2014-06-28 09:32:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Μέτοχος έστειλε στα δικαστήρια την εταιρεία του
Πανδαιμόνιο επικράτησε στη δικαστική αίθουσα όταν η αντίπαλη πλευρά έκανε λόγο - ούτε λίγο, ούτε πολύ - για... «όργιο» υπερτιμολογήσεων, με αποτέλεσμα το προσωπικό κέρδος ενός και μόνο προσώπου, που ηγείται του ιδρύματος.

Ο λόγος, για την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή, στο αρμόδιο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με κατηγορούμενο τον πρόεδρο ιδιωτικού ιδρύματος που εδρεύει και λειτουργεί στην περιοχή και το οποίο έχει δημιουργεί από αρκετούς μετόχους.

Και μάλιστα, στη διάρκεια της δίκης έγινε και λόγος ακόμα και για δημιουργία off shore εταιριών με έδρα την Κύπρο προκειμένου (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς) να «ξεπλυθεί το μαύρο χρήμα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη δίκη έγινε κατόπιν προσφυγής ενός εκ των μετόχων του ιδρύματος, ο οποίος, όπως υποστήριξε στην ακροαματική διαδικασία, δεν άντεξε την οσμή σκανδάλων και υπερτιμολογήσεων και κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια, αφενός να φύγει χωρίς επιπτώσεις από το ίδρυμα και αφετέρου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να σταματήσει η διαφθορά.


Αφορμή για όλα αυτά, όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε στη διάρκεια της δίκης, στάθηκε ένας αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος πριν από μερικούς μήνες. Ένας έλεγχος ο οποίος έβγαλε «λαβράκι» απ' ό,τι φαίνεται καθώς στη διάρκειά του υποστηρίζεται πως αποκαλύφθηκαν υπερτιμολογήσεις στη μεταφορά υλικών και συγκεκριμένα πλακών πεζοδρομίου που χρησιμοποιήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος.

Μετά από αυτό, επεβλήθησαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε βάρος όλων των μετόχων, ενώ ανεστάλη κάθε δυνατότητα επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.

Γεγονός που οδήγησε τον έναν εκ των μετόχων στην παραπάνω αντίδρασή του.

Δηλαδή, να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του προέδρου του ιδρύματος

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ !
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ