2014-06-28 10:14:23
Φωτογραφία για ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ Ο... ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
Η πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ολοκληρώθηκε και η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα τους κορυφαίους παίκτες.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με χορηγό εταιρία της, ανέδειξε τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στη «χώρα του καφέ». Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ειδικής έρευνας, που λαμβάνει υπ’ όψιν τη σειρά από τεχνικές παραμέτρους όπως οι πάσες, οι ασίστ, τα τάκλιν και η θέση του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο, κορυφαίος στην πρώτη φάση του φετινού Μουντιάλ αναδείχθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός μέσος είναι μόλις 22 ετών, σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται στη Μονακό, ενώ στη Βραζιλία συνέβαλε καθοριστικά ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να τερματίσει πρώτο στο Γ’ Όμιλο, εξασφαλίζοντας με άνεση την παρουσία του στους «16», έχοντας μεταξύ άλλων τρία γκολ και δύο ασίστ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες συγκέντρωσε 9,79 στην ειδική βαθμολογία, αφήνοντας οριακά πίσω του τον Κροάτη Ιβάν Πέρισιτς με 9,74, ενώ με 9,69 βαθμολογήθηκε ο Βραζιλιάνος Νταβίντ Λουίζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ