2014-06-28 13:33:48
Φωτογραφία για Κούγιας: Κανείς δεν με εμποδίζει να πάρω την ομάδα
Μια από τα ίδια για τον Αλέξη Κούγια που δήλωσε ότι περιμένει μήπως εμφανιστεί κανείς να πάρει την Παναχαϊκή. «Θα περιμένω μέχρι και την Τρίτη μήπως εμφανιστεί κάποιος για να αγοράσει τις μετοχές της Παναχαϊκής.

Αν δεν εμφανιστεί κανείς, θα πάρω την ομάδα και θα πάω στο Αιγάλεω» ανέφερε και υποστήριξε κατηγορηματικά: «Ό,τι κι αν ισχυρίζεται η Ερασιτεχνική, δεν μπορεί να με εμποδίσει».

Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής επιχειρεί να κερδίσει χρόνο, να δει τι ακριβώς θα γίνει στο Αιγάλεω και ακολούθως να κινηθεί. Άλλωστε από τη στιγμή που μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε κανείς να αγοράσει τις μετοχές των Αχαιών, δεν θα το κάνει τώρα.

Σημειώνεται το εξής: Ο Κούγιας συναντήθηκε με τον σύλλογο των οργανωμένων οπαδών της θύρας 12 του «Σίτι» και συμφωνήθηκε ότι η απόφαση για το ποια κατηγορία θα παίξει η αθηναϊκή ομάδα θα αποφασιστεί από κοινού από μέλη των οπαδών του Αιγάλεω και της λέσχης φίλων Αιγάλεω. Η απόφαση θα παρθεί την Τρίτη (1/7).

Ο Ερασιτέχνης Αιγάλεω θα αποφανθεί για το αν κατεβάσει την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα ή στην Football League. Στη δεύτερη περίπτωση θα σημαίνει ότι ο Κούγιας θα κινήσει τις διαδικασίες για να μεταφέρει την ομάδα από την Πάτρα στην Αθήνα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ