2014-06-29 01:26:47
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ «8» ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ... SUPER ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Τζέιμς Ροντρίγκες οδήγησε την Κολομβία με τα δύο γκολ που πέτυχε –το πρώτο εκπληκτικό- στους «8» του Μουντιάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Κολομβία έχει επιστρέψει... αγριεμένη στο Μουντιάλ, καθώς στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, μετά από 16 χρόνια απουσίας, πανηγυρίζει την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της στους «8».

Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν πέτυχε την τέταρτη της νίκη σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας αυτή τη φορά της Ουρουγουάης, ενώ είχε ήδη νικήσει -στους ομίλους- Ελλάδα (3-0), Ακτή Ελεφαντοστού (2-1) και Ιαπωνία (4-1).

Μεγάλος πρωταγωνιστικής ο Τζέιμς Ροντρίγκες που σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, με το πρώτο να είναι ένα από τα καλύτερα μέχρι στιγμής στα γήπεδα της Βραζιλίας. Πλέον, ο ποδοσφαιριστής της Μονακό είναι πρώτος σκόρερ, με πέντε τέρματα, καθώς ξεπέρασε τους Μίλερ, Νεϊμάρ και Μέσι.


Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Αργεντινού τεχνικού, αλλά οφείλει πολλά στον 22χρονο εξτρέμ. Αγνώριστη οι «σελέστε», χωρίς τον Λουίς Σουάρες.

Επόμενη αντίπαλος, η οικοδέσποινα «σελεσάο», την Παρασκευή (4/7, 23:00).

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρμέρο, Ζαπάτα, Γιέπες, Ζούνιγκα, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο (81' Γκουαρίν), Ροδρίγκες (85' Ράμος), Γκουτιέρες (68' Μεχία), Μαρτίνες

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Γκοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Ρίος, Γκονσάλες (67' Ερνάντες), Α. Περέιρα (53' Ραμίρες), Ροδρίγκες, Φορλάν (53' Στουάνι), Καβάνι

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ