2014-06-29 02:03:21
Φωτογραφία για Αυγά και αφορισμοί για τον Μέριλιν Μάνσον στη Ρωσία [video]
Αυγά, αγιασμός, αφορισμοί και διαμαρτυρίες κατά του Μέριλιν Μάνσον από "ορθόδοξους ακτιβιστές", όπως αυτοπροσδιορίζονται, στη Ρωσία. Αφορμή για την όχι και τόσο θετική υποδοχή του, η συναυλία του στη Μόσχα Γνωστός για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του στη σκηνή, που από αρκετούς έχουν χαρακτηριστεί αντιθρησκευτικές, ο Μάνσον μάλλον βρήκε τον μπελά του στην περιοδεία του αυτή στη Ρωσία, αντιμετωπίζοντας διαδηλώσεις, καθώς και μία ακύρωση συναυλίας στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας.

Όπως γράφει το Russia Today οι "αντι-Μανσονικοί" της Μόσχας είχαν επίσης προετοιμάσει "θερμή υποδοχή" στον τραγουδιστή και το συγκρότημά του. Ο αυτοαποκαλούμενος προστάτης των ορθόδοξων Ρώσων πιστών και αρχηγός του κινήματος "Θέλημα του Θεού", Ντμίτρι Εντέο, με μήνυμά του στο Twitter "νίκη απέναντι στη βλάσφημη ροκ μπάντα".

Ο Εντέο, πρόσθεσε, ότι εκείνος και οι συνεργάτες του πέταξαν αυγά και ράντισαν με αγιασμό τα μέλη της μπάντας και τον Μάνσον. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το LifeNews δείχνει στιγμιότυπα από την επίθεση αυτή, όπου ακτιβιστές κρατώντας μπουκάλια νερού και αυγά, φαίνεται να κυνηγούν έναν άνδρα που φορά γυαλιά ηλίου κοντά σε ξενοδοχείο.

Παρόλα αυτά, οι άνδρες της ασφάλειας του Μάνσον δήλωσαν πως δεν επρόκειτο για τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά για άλλο μέλος της μπάντας.

Δείτε το παρακάτω video:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ