2014-06-29 12:00:15
Φωτογραφία για Samsung και Google: Έρχεται το KNOX στο Android L
Το Knox όχι μόνο δεν παύει να περιορίζει την παρουσία του αλλά αντιθέτως στο φετινό Google I/O, ανακοινώθηκε η συνεργασία της Google με τη Samsung προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των συσκευών.

Έτσι, σύμφωνα με την συμφωνία που επιτεύχθηκε η Samsung θα διαθέσει ένα μεγάλο μέρος του Knox στην Google με αυτό να ενσωματώνεται στο Android L το φθινόπωρο όπου θα δοθεί και προς κυκλοφορία η νέα έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας. Κατά αυτόν τον τρόπο θα επιτρέπεται ο διαχωρισμός της εργασίας από την διασκέδαση, κρατώντας τα αρχεία μας ασφαλή και με το σύστημα Knox να γίνεται ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά στον πυρήνα του Android.

Ο Ijhong Rhee, αντιπρόεδρος του KNOX Business Group στη Samsung Electronics, δήλωσε για την συνεργασία αυτή:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με την Google. Η Samsung είναι η μοναδική εταιρία που είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις ταχέως εξελισσόμενες ανάγκες περί ασφάλειας στον τομέα της κινητής και στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών του Android. Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με την Google για να βοηθήσουμε στην ύπαρξη ενός εταιρικού οικοσυστήματος του Android και να το καθιερώσουμε ως μια κορυφαία επιλογή για τις Android συσκευές και για τις επιχειρήσεις».


Υπενθυμίζουμε πως το Knox είναι ένα σύστημα ασφαλείας που φέρει την πιστοποίηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης (DoD) και από ότι φαίνεται θα παίζει καθοριστικό ρόλο και στην πλατφόρμα του Android για το εγγύς μέλλον.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ