2014-06-29 12:16:46
Φωτογραφία για Ν. ΠΑΠΠΑΣ: ΟΔΥΝΗΡΕΣ «ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ» ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Χωρίς αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί «σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές "δεξιές στροφές" και υποχωρήσεις» δηλώνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Μιλώντας στη ''Realnews'', o κ. Παππάς απευθύνει μήνυμα στην εσωκομματική μειοψηφία, λέγοντας ότι «από την αρχή σχεδόν της εφαρμογής του μνημονίου, η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας και η συμπαράταξη των δυνάμεων από τα αριστερά της Αριστεράς έως τα αριστερά της Σοσιαλδημοκρατίας». «Αυτήν την πολιτική ακολουθήσαμε, αυτήν την πολιτική αγκάλιασε ο λαός. Αυτή η πολιτική θα μας καταστήσει αυτοδύναμους», συμπληρώνει. 

Παράλληλα, για το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανίζεται κατηγορηματικός ότι η συζήτηση για τα πρόσωπα «θα γίνει μετά την κάλπη». Ερωτηθείς τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν του προταθεί «Γλέζος, Κωνσταντόπουλος ή Κουβέλης», ο Νίκος Παππάς απαντά:

«Η θέση μας είναι καθαρή. Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί από Κοινοβούλιο που ανταποκρίνεται στη λαϊκή βούληση. Αυτή είναι στοιχειώδης προϋπόθεση για να μπορεί να επιτελέσει τον ρόλο του ως εγγυητή και ρυθμιστή του Πολιτεύματος. Συνεπώς η συζήτηση για τα πρόσωπα θα γίνει μετά την κάλπη».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ