2014-06-29 14:07:28
Φωτογραφία για ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
Τη λευκή εμφάνιση με την οποία έφθασαν στις δύο νίκες (με Ουρουγουάη 3-1 και Ιταλία 1-0) στον 4ο όμιλο στην προηγούμενη φάση του Μουντιάλ θα φοράει απόψε στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε η Κόστα Ρίκα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για τη φάση των «16» του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014.

Η FIFA έκανε το... χατίρι του τεχνικού των «τίκος», Χόρχε Λουίς Πίντο, που δεν θέλει σύμφωνα με τα …γούρια του να αλλάζει η ομάδα του εμφάνιση όταν κερδίζει (ενώ και ο ίδιος έχει έντονες ενδυματολογικές εμμονές για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr") και αποφάσισε να παίξουν με λευκά οι Κεντροαμερικανοί και με γαλάζια η Εθνική Ελλάδας.

Η μοναδική διαφοροποίηση στην εμφάνιση της Κόστα Ρίκα είναι ότι θα έχουν κόκκινες κάλτσες. Κάτι πρωτοφανές στην μουντιαλική ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας που ουδέποτε στις τέσσερις με την εφετινή παρουσίες της στα τελικά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης έχει φορέσει κάλτσες τέτοιου χρώματος.

Κανονικά οι «τρικολόρ» ως νικητές του ομίλου τους θα έπρεπε να φορέσουν κόκκινες φανέλες και μπλε σορτς αλλά υπήρχαν …εμπόδια για μία τέτοια εμφάνιση και η FIFA όρισε τα λευκά χρώματα και τις κόκκινες κάλτσες.

Από την πλευρά του ο γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα Κέιλορ Νάβας δεν θα φοράει τούτη τη φορά όπως στα ματς με Ουρουγουάη και Ιταλία εμφάνιση σε ανοικτό πράσινο χρώμα αλλά μαύρη φανέλα και σορτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ