2014-06-30 16:27:49
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ... ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Τη συνεργασία της με την παγκόσμιας φήμης εταιρία BEKO, ανακοίνωσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Μπαρτσελόνα.

Ακόμα ένας χορηγός στη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μετά την συνεργασία τους με την Qatar Foundation, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν πως η BEKO θα… διακοσμεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τη φανέλα τους.

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους την συμφωνία με την Τούρκικη εταιρία και το λογότυπο θα βρίσκεται στα μανίκια της φανέλας, όπου αναμένεται να φορεθεί στην καλοκαιρινή περιοδεία, στα παιχνίδια Kυπέλλου και στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις για την επίτευξη της συμφωνίας, έκανε ο πρόεδρος της Μπαρτσελονάς, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Η BEKO είναι ενεργό μέλος του αθλητισμού, κυρίως στο μπάσκετ και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε μαζί της και σίγουρα έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μας. Ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι με φιλοδοξίες, με πάθος και στοχεύουμε να πετύχουμε παγκοσμίως. Η Μπαρτσελόνα εκτιμάει και αγαπάει την Τουρκία και έχουμε περίπου 10 εκατ. οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα. Να ξέρετε ότι δεν είμαστε απλά ένας σύλλογος, είμαστε κάτι περισσότερο».


Δηλώσεις έκαναν και ιθύνοντες της Τούρκικης εταιρίας

«Η BEKO εμπνέεται από τους ανθρώπους και αυτό μας βοήθησε να εξελιχθούμε παγκοσμίως. Συνεχίζουμε την πορεία μας ευελπιστώντας να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε περήφανοι που θα συνεργαστούμε με την Μπαρτσελόνα, καθώς έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, να κάνουμε την διαφορά στον αθλητισμό. Αποτελεί μια ιστορική στιγμή για εμάς, όπου το λογότυπο θα βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας. Πιστεύουμε πως αυτή είναι η αρχή για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ισχυρό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ