2014-06-30 18:38:29
Φωτογραφία για ΕΜΕΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ... ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μίλος Τεόντοσιτς για τρία ακόμη χρόνια.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παρέμεινε κάτοικος Μόσχας για τρία ακόμη χρόνια αφού πριν λίγη ώρα η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ποντάρει αρκετά στο παιχνίδι του Σέρβου γκαρντ κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ.

Συγεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τόνισε, «Ο Μίλος όπως και όλοι όσοι απαρτίζουμε την ΤΣΣΚΑ θέλουμε να κερδίζουμε. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων κυριαρχούσε η επιμονή μας να φτιάξουμε μία ομάδα που να μπορεί να διεκδικήσει τους υψηλότερους στόχους. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Στα τρία προηγούμενα χρόνια έχει βελτιώσει πολλές ικανότητες στο παιχνίδι του. Ελπίζω να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα».

Από την πλεύρα του ο Μίλος Τεόντοσιτς ανέφερε, «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλαθλοί της έμειναν ευχαριστημένοι από μένα και ως απόδειξη μου πρόσφεραν νέο συμβόλαιο. Εϊναι υπέροχο ότι θα μείνω εδώ για τρία χρόνια ακόμη. Υπόσχομαι πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για αν πετύχουμε τους στόχους μας και να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σκότωσαν φίδι 7,5 μέτρων
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σκότωσαν φίδι 7,5 μέτρων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ