2014-06-30 20:41:35
Φωτογραφία για Μπηχτές Σάντος για 2-3 παίκτες: Ήθελαν να πετύχουν το ιστορικό γκολ
Στην έλλειψη «καθαρού» μυαλού, ατομιστίας ορισμένων παικτών και φρεσκάδας από την Εθνική απέδωσε την ήττα και την χαμένη ευκαιρία για να «έγραφε η ομάδα ιστορία» απέδωσε τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο «RTP» για τον αποκλεισμό της Εθνικής και είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

«Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης», επεσήμανε ο Σάντος. «Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι».

Και στο τέλος είπε κάτι που θα συζητηθεί… «Υπήρχαν δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ», είπε ο Σάντος και συνέχισε: «Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ' ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ