2014-07-01 09:15:17
Φωτογραφία για ΑΓΧΩΜΕΝΑ... ΣΤΟΥΣ «8» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ό,τι κάνουν εδώ και χρόνια στο τέλος των αγώνων ή στα πέναλτι, έκαναν και φέτος οι Γερμανοί κόντρα στην Αλγερία, αλλά στην παράταση!

Διότι μπορεί να αγχώθηκαν, μπορεί να μην εντυπωσίασαν αλλά τα δύο γκολ των Σίρλε και Εζίλ στον έξτρα χρόνο, κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα του Λεβ για όγδοη σερί φορά σε προημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου με το τελικό 2-1, αφού το γκολ του Τζαμπού στις καθυστερήσεις δεν ήταν αρκετό.

Και την ώρα λοιπόν που οι Γερμανοί έκλεισαν ευρωπαϊκό ραντεβού με την Γαλλία για μια θέση στην τετράδα (Παρασκευή 4/7), οι Αλγερινοί επιστρέφουν… σπίτι, έχοντας ήδη κάνει την υπέρβασή τους (παρθενική πρόκριση στους «16») και περιμένοντας μια άλλη ευκαιρία για να πάρουν την «εκδίκησή» τους για την… ντροπή του Χιχόν.

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Λαμ, Μερτεζάκερ, Μπόατενγκ, Χέβεντες, Μουστάφι (70’ Κεντίρα), Σβαϊνστάιγκερ (109’ Κράμερ), Εζίλ, Κρόος, Γκέτσε (46’ Σίρλε), Μίλερ

Αλγερία (Χαλίλχοτζιτς): Εμπολί, Χαλίς (97’ Μπουγκέρα), Μπεκαλέμ, Μαντί, Γκουλάμ, Μοστεφά, Φεγκουλί, Λακέν, Ταϊντέρ (78’ Μπραχίμι), Σουντανί (100’ Τζαμπού), Σλιμανί
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ