2014-07-01 09:28:02
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ... ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ!
Πρόταση για διετή δανεισμό έχει καταθέσει η Ντόρτμουντ στον Ολυμπιακό για τον Νίκο Ιωαννίδη, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο.

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται ότι είναι αρκετά πιθανό να φτάσει πρόταση για την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων, ύστερα από εκείνη του Πάουλο Μασάντο στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο επόμενος αναμενόταν να είναι διεθνής και, μάλιστα, κάποιος από εκείνους που ξεχώρισε με την Εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπως για παράδειγμα ο Μανωλάς.

Ωστόσο, μετά την Τσβόλε που ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Νίκο Ιωαννίδη, η "SportDay" γράφει ότι η Ντόρτμουντ αποφάσισε να ζητήσει ως δανεικό τον νεαρό επιθετικό.

Οι Βεστφαλοί φέρονται να έχουν τσεκάρει τον παίκτη στο διάστημα που αγωνίστηκε στη Χάνσα Ρόστοκ και έτσι αποφάσισαν να τον ζητήσουν με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια και να τον έχουν στη δεύτερη ομάδα τους, με οψιόν αγοράς στη διετία ύψους δύο εκατομμυρίων.

Ευτυχώς για τους ερυθρόλευκους είχαν προλάβει να... «δέσουν» τον Ιωαννίδη με νέο πενταετές συμβόλαιο και θα μπορούσαν να συζητήσουν τον δανεισμό του για ένα χρόνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ