2014-07-01 17:26:17
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... «ΜΠΑΜ» Η ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ!
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ξεκαθάρισε πως το μέλλον του είναι στα χέρια των εκπροσώπων του και της Παρτίζαν, με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" να θέλουν τις Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ να έχουν ενδιαφερθεί για τον Σέρβο γκαρντ.

Η ιστορία του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρη, καθώς επελέγη στο Νο27 του draft από τους Σανς που δεν ενδιαφέρονται να τον καλέσουν από φέτος, αλλά δεν αποκλείεται να τον ανταλλάξουν και να πάει κάπου όπου θα τον θέλουν.

Στην Ευρώπη, ο Σέρβος γκαρντ ανήκει στην Παρτίζαν και άρα όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του θα πρέπει να μιλήσει με τους πρωταθλητές Σερβίας. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχει εκτιμήσει πως ο νεαρός θα επιστρέψει στην ήπειρο μας, αλλά δεν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του.

Και πού θα πάει;

"Το μέλλον μου είναι στα χέρια των εκπροσώπων μου και της Παρτίζαν" δήλωσε στη novosti.rs, προσθέτοντας "δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως θα πάρουν την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου. Στην παρούσα φάση, το μόνο που ενδιαφέρει είναι να ξεκουραστώ και να αδειάσει το μυαλό μου".

Πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως πέραν της Φενέρμπαχτσε, ομάδα που έχει ενδιαφερθεί εδώ και μήνες για τον Μπογκντάνοβιτς, στη λίστα με τους μνηστήρες του έχουν προστεθεί η Αναντολού Εφές, αλλά και η ΤΣΣΚΑ, η οποία πριν λίγα εικοσιτετράωρα έκανε τις ερωτήσεις της και κατέθεσε το ενδιαφέρον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ