2014-07-01 18:41:23
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Απανωτά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό και αρκετούς παίκτες από τη Γαλλία.

Λογικό αυτό, καθώς ο Πιερ Ισά φέρεται να έχει αναλάβει να φέρει κάποιους παίκτες στο Λιμάνι. Ίσως επειδή, μάλιστα, είχε αγωνιστεί κάποτε στη Μαρσέιγ, αυτός να είναι ο λόγος που οι ερρυθρόλευκοι θέλουν αρκετούς παίκτες από τον... Ολυμπιακό τη Μασσαλίας.

Μετά τον Αντρέ Ζινιάκ λοιπόν, άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν την περίπτωση του Ματιέ Βαλμπουενά, του μέσου της Μαρσέιγ, που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις της επίθεσης.

Το δημοσίευμα, αναφέρεται σε ακόμα μία ομάδα που ενδιαφέρεται, σημειώνει πως ο Ολυμπιακός είναι μια από αυτές που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά καταλήγει πως μια ιταλική είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί.

«Η Γουέστ Χαμ μπήκε στο κόλπο για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά της Μαρσέιγ, ενώ ενδιαφέρονται ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα. Η Μαρσέιγ θα τον πουλήσει αν λάβει πρόταση της τάξεως των 10 εκατ. λιρών. Δημοσιεύματα στη Γαλλία ισχυρίζονται πως ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα τον θέλουν, με την ιταλική πλευρά να ηγείται του αγώνα για την υπογραφή του», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ