2014-07-01 20:20:13
Φωτογραφία για Εικόνες απαξίωσης στη λίμνη Παμβώτιδα,των Ιωαννίνων! [photos]
Εικόνες απαξίωσης συναντά κανείς στη λίμνη Παμβώτιδα στην καρδιά της τουριστικής περιοχής του Μώλου στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα... όχι μόνο να υποβαθμίζεται αισθητικά και περιβαλλοντικά το λιμναίο οικοσύστημα αλλά να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για πολλά από τα υδρόβια είδη, αφού δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να τραφούν με απορρίμματα κινδυνεύοντας να πνιγούν, όπως διαβάζουμε στο epirusgate.blogspot.gr! 

Η λίμνη Παμβώτιδα είναι ένας μοναδικός υγρότοπος ο οποίος περιέχει έναν από τους πιο πλούσιους θησαυρούς της ντόπιας πανίδας, με εστίαση τα πολλά υδρόβια πουλιά που ζουν εκεί. Όμως καθημερινά δέχεται μεγάλο όγκο σκουπιδιών από ασυνείδητους κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει την εικόνα που βλέπετε. Ο δήμος Ιωαννιτών αλλά και η πολιτεία οφείλουν να φροντίζουν τους χώρους εκείνους με τους οποίους προίκισε η φύση τα Γιάννενα. 

Τα όποια οικονομικής φύσης οικονομικά προβλήματα δημιούργησε η κρίση δεν αποτελούν δικαιολογία. Τοπική αυτοδιοίκηση, πολιτεία αλλά και ο καθένας από εμάς οφείλουμε να καλύψουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η βλακεία ορισμένων ασυνείδητων που προκλητικά συνεχίζουν να ρυπαίνουν τη λίμνη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ