2014-07-02 11:29:58
Φωτογραφία για Πρώην κριτής του X - Factor και πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται την μάχη της με την βουλιμία  [photos]
Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε...​Μπορεί η Νικόλ Σβέρτζινγκερ να διαθέτει ένα απίστευτο κορμί, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για την 36χρονη τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν πάλεψε σκληρά με τη βουλιμία.

Η πρώην κριτής του «X-Factor» και frontwoman των «Pussycat Dolls», μιλώντας στο Cosmopolitan, δεν έκρυψε πως κι εκείνη όπως κάθε γυναίκα, διαθέτει ανασφάλειες.

Γι΄αυτό και αποφάσισε να μιλήσει πρώτη φορά ακόμα μια φορά, για τη μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τη βουλιμία:

«Είναι μια απαίσια ασθένεια, που σε παραλύει. Η περίοδος εκείνη ήταν πολύ σκοτεινή για μένα».

Η Νικόλ, αναφέρεται στο 2006 περίπου, όταν μεσουρανούσε με τις «Pussycat Dolls» ως αρχηγός του γκρουπ,εξηγώντας πως παρόλο που στους έξω φαινόταν ότι είχε όλο τον κόσμο στα πόδια της, η βουλιμία με την οποία πάλευε την είχε ρίξει τόσο πολύ, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει τη φωνή της, αλλά και να πέφτει στο πάτωμα καταρρέοντας.


Μάλιστα τονίζει στη συνέντευξή της, πως «συμπάσχω πολύ με τους ανθρώπους που έχουν δαίμονες και ακούν φωνές στο κεφάλι τους, με αποτέλεσμα να μην φέρονται καλά στον εαυτό σου. Οι διατροφικές διαταραχές ληστεύουν τη ζωή σου και δεν σε αφήνουν να τη ζήσεις», καταλήγει.

Η Σβέρτζινγκερ, είχε μιλήσει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την μάχη που έδινε με τη βουλιμία το 2012 λέγοντας πως «το έκρυβα για πολλά χρόνια, επειδή δεν ήθελα να το παίζω θύμα, και δεν ήθελα η οικογένειά μου να ακούσει πράγματα που θα τη στεναχωρούσαν. Η βουλιμία ήταν κάτι σαν προσωπικός μου εθισμός. Ποτέ δεν έκανα ναρκωτικά ή κάτι ανάλογο. Απλά ήμουν βουλιμική. Όταν κατέβαινα από τη σκηνή όπου ήμουν ψηλά, και βρισκόμουν μόνη στο δωμάτιό μου, υπέκυπτα στη διατροφική μου διαταραχή. Η βουλιμία, και το να κάνω πράγματα που με πλήγωναν, ήταν ο εθισμός μου», είχε πει τότε.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ