2014-07-02 14:02:05
Φωτογραφία για Τριτοκοσμικές συνθήκες στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων στην Ερμού στη Πάτρα
Tριτοκοσμικες εικόνες καταγράφονται στον ημιώροφο, όπου στεγάζεται η υπηρεσία έκδοσης Διαβατηριων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στο κτήριο της Ερμού στην Πάτρα.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του patratora.gr, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, μητέρες με βρέφη στην αγκαλιά αλλά και ανήλικα παιδιά, περιμένουν για ώρα όρθιοι – ελλείψη καθισμάτων – έξω από γραφείο της συγκεκριμένης υπηρεσίας προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Οι πολίτες, σύμφωνα με την μαρτυρία είναι αναγκασμένοι να περιμένουν στις σκάλες, στον στενό διάδρομο του κτηρίου, έχοντας «συντροφιά» τις «ευωδίες» που αναδύονται από το χώρο της τουαλέτας, που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την είσοδο της Υπηρεσίας έκδοσης διαβατηρίων.

Στην ήδη βεβαρημένη κατάσταση, έρχεται να προστεθεί σύμφωνα με την καταγγελία και το γεγονός πως από το σημείο όπου βρίσκονται οι πολίτες μεταξύ των οποίων τις περισσότερες φορές βρίσκονται και παιδιά, διέρχονται συλληφθέντες που προσαγάγωνται για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα στο γραφείο του Αξιωματικού υπηρεσίας του Β” Αστυνομικού Τμήματος, που εδρεύει στο ημιώροφο της Ερμού.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ