2014-07-02 15:40:29
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΤΑ... «ΕΨΑΛΕ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!
Αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια της Αργεντινής ο Αλεχάντρο Σαμπέγια και για το πρόσωπο που δείχνουν οι διεθνείς - με εξαίρεση τον Μέσι - άφησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δριμεία κριτική στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους αγώνες της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας και τη διάθεση που βγάζουν οι διεθνείς – με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί εξαίρεση – άσκησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα

Σύμφωνα με τον θρύλο του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, η «αλμπισελέστε» δεν δίνει το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων της και σε αυτό ευθύνεται ο Σαμπέγια που δεν… ξεμπλοκάρει τους παίκτες του, με το κέντρο να μένει σε «ρηχά νερά», με αποτέλεσμα ο διεθνής αστέρας της Μπαρτσελόνα να προσπαθεί μόνος του, χωρίς να δέχεται βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

«Η Αργεντινή δεν έχει δείξει ακόμα τις δυνατότητες της. Η ομάδα δεν έχει ρυθμό και τις απαραίτητες κινήσεις. Αισθάνομαι πίκρα και οργή και θα πρέπει να παίξει καλύτερα. Παρόλα αυτά, όμως, κάτι μέσα μου, μου λέει πως παραμένει πανίσχυρη. Ο Μέσι παίζει μόνος του. Κανείς από τους μέσους δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Αν ο Μέσι δεν δείχνει τις ικανότητες του, τότε η Αργεντινή θα καταστραφεί. Η ομάδα παίζει με το 40% των δυνατοτήτων της και κάποιοι παίκτες δεν έχουν καταλάβει πως παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν δεν «ξυπνήσουν» τότε θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα από το Βέλγιο», τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ