2014-07-02 16:00:46
Φωτογραφία για Λεωφορείο πέρασε με κόκκινο και χτύπησε τον γνωστό δημοσιογράφο μοτοσικλέτας και παρουσιαστή των εκπομπών του Moto GP Δημήτρη Διατσίδη
Άγιο είχε ο γνωστός δημοσιογράφος μοτοσικλέτας και παρουσιαστής των εκπομπών του Moto GP, Δημήτρης Διατσίδης. Το βράδυ της Τρίτης στις 11:15 περίπου στην διασταύρωση Κηφισίας και Πεντέλης, και όπως ο ίδιος έγραψε στο Facebook, ένα λεωφορείο πέρασε με κόκκινο που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στο zougla.gr, πήγαινε στο γραφείο για να αφήσει την μοτοσικλέτα του και να επιστρέψει στο σπίτι με αυτοκίνητο: «Η ασυνειδησία ορισμένων οδηγών λεωφορείου είναι απίστευτη αν σκεφτεί κανείς ότι μεταφέρουν και κόσμο. Μάθαμε από γείτονες πως σημαντικό ποσοστό λεωφορείων περνούν με κόκκινο φανάρι ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μου έδειξαν την συμπαράσταση τους. Ελπίζω να περάσει γρήγορα ο μήνας για να οδηγήσω και πάλι μοτοσικλέτα. Επίσης θα ήθελα να τονίσω πως το ρόλο του έπαιξε και ο σωστός εξοπλισμός τον οποίο φόραγα και θα πρέπει όλοι οι αναβάτες να έχουν».

Οι εξετάσεις έδειξαν βγαλμένο ώμο, ωστόσο θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη στο νοσοκομείο καθώς υπήρξε υγρό στην κοιλιακή χώρα.

Πηγή: zougla.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ