2014-07-02 18:55:05
Φωτογραφία για Tο πρόγραμμα προβολών του σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και τις 16 Ιουλίου 2014
Τρεις κινηματογραφικές ταινίες που έχουν κάνει επιτυχία, έχει προγραμματίσει το μοναδικό θερινό σινεμά της περιοχής της Πάτρας, στο σινέ Κάστρο στο Ρίο για το διάστημα 3 με 16 Ιουλίου 2014.

Οι ώρες έναρξης είναι στις 22.00 και την Τρίτη – Πέμπτη στις 22.30.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 3/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/7

«YVES SAINT LAURENT»

Σκηνοθεσία: Τζαλίλ Λεσπέρ

Πρωταγωνιστούν: Πιερ Νινέι, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Σαρλότ Λε Μπον, Λάουρα Σμετ, Μαρί Ντε Βιλεπίν, Νικολάι Κίνσκι, Ρούμπεν Άλβες, Άστριντ Γουέτνολ.

Κατηγορία: Βιογραφικό

Διάρκεια: 106'

Παρίσι, 1957. Ο Yves Saint Laurent είναι μόλις είκοσι ενός και κάνει τα πρώτα του βήματα στον διάσημο οίκο του Christian Dior. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρώτη του κολεξιόν, οι δημιουργίες του εκθειάζονται και ο ευφυής σχεδιαστής γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του, μετέπειτα σύντροφο και συνέταιρο του, Pierre Bergé. Μέσα σε τρία χρόνια, η αυτοκρατορία Yves Saint Laurent είναι πραγματικότητα, ξεχωρίζει θριαμβευτικά στον κόσμο της υψηλής ραπτικής, όμως οι δαίμονες και οι αμφιβολίες συντροφεύουν τον μανιοκαταθλιπτικό και ευφυή σχεδιαστή μέχρι την κορυφή.


AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/7

«Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ»

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Περσίβαλ

Πρωταγωνιστούν: Tζέφρι Ρας, Έμιλι Γουάτσον, Σόφι Νελίς, Νίκο Λιρς.

Κατηγορία: Δράμα

Διάρκεια: 131'

Υπόθεση:

Από το σκηνοθέτη της επιτυχημένης σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον» και βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Μάρκους Ζούσακ, «Η Κλέφτρα των Βιβλίων» είναι μια έντονη ιστορία, βγαλμένη από την ίδια τη ζωή. Η ταινία επικεντρώνεται στην ιστορία της μικρής Λίζελ, ενός ξεχωριστού κοριτσιού με απίστευτο κουράγιο, που δίνεται για υιοθεσία σε ανάδοχη οικογένεια, στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με την υποστήριξη της νέας της οικογένειας και του Μαξ, ενός νεαρού Εβραίου πρόσφυγα που η οικογένειά κρύβει στο σπίτι της, η Λιζέλ μαθαίνει σιγά-σιγά να διαβάζει. Για την Λίζελ και τον Μαξ, η δύναμη των λέξεων και της φαντασίας είναι ο μοναδικός τρόπος διαφυγής από την ταραχώδη κατάσταση που επικρατεί.

Το βιβλίο κυκλοφορεί και μεταφρασμένο στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Η ταινία είχε προταθεί για το Όσκαρ καλύτερης μουσικής.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 10/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/7

«Η ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νικ Κασαβέτης

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μελίσα Στακ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κάμερον Ντιάζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόλστερ-Γουαλντάου, Ντον Τζόνσον

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 109'.

Μία δυναμική και φιλόδοξη δικηγόρος σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός νέος σύντροφός της είναι παντρεμένος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί μαζί με την απατημένη σύζυγο, με την οποία σιγά-σιγά, σχεδόν χωρίς να το θέλουν, γίνονται φίλες.Όταν ανακαλύψουν και δεύτερη ερωμένη, τότε το σχέδιο καταστρώνεται: θα τον χτυπήσουν σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και επαγγελματικά, για να τον καταστρέψουν όπως αυτός κατέστρεψε εκείνες.

Η ταινία σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ.

Το σινέ Κάστρο βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου. Τηλ. – 2610994765.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ