2014-07-02 21:04:26
Φωτογραφία για Πώς βγάζει εκατομμύρια η Κιμ Καρντάσιαν
Ακόμη και όσοι έχουν «αλλεργία» στα κοσμικά ρεπορτάζ, έχουν... σκοντάψει έστω και μία φορά σε μία είδηση για την Κιμ Καρντάσιαν. Ολος ο κόσμος ξέρει το όνομά της, έστω κι αν οι περισσότεροι δεν μπορούν να απαντήσουν το λόγο που αυτό συμβαίνει. Γιατί πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση διασημότητας. Δεν είναι όμως μόνο η φήμη, είναι και τα λεφτά. Η Καρντάσιαν κέρδισε μόνο τον τελευταίο χρόνο 28 εκατομμύρια δολάρια.

Η 33χρονη που είναι διάσημη γιατί είναι... διάσημη, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται αυτό, βρίσκεται στην 80η θέση της λίστας του Forbes για τους celebrity. Πίσω της έχει αφήσει άτομα επιτυχημένα στο επάγγελμά τους- κάτι το οποίο η ίδια ουσιαστικά δεν διαθέτει- όπως οι βραβευμένες με Οσκαρ ηθοποιοί Μέριλ Στριπ, Γκουίνεθ Πάλτροου και Νάταλι Πόρτμαν, ή οι συγγραφείς των επιτυχιών Στίβεν Κινγκ και Τζόαν Ρόουλινγκ.

Η Καρντάσιαν είναι η μοναδική της φετινής λίστας που μπορεί να επικαλεστεί μόνο ένα ριάλιτι για τη φήμη της. Η ίδια ουσιαστικά έστησε μία βιομηχανία γύρω από το όνομά της, πρωταγωνιστώντας στην εκπομπή με αντικείμενο τη ζωή της οικογένειάς της, το περιβόητο Keeping Up With The Kardashians.


Βέβαια, πλέον το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της δεν προέρχεται από το ριάλιτι, αλλά από διαφορετικές πηγές. Για παράδειγμα τον τελευταίο ένα χρόνο έβγαλε περισσότερα από δημόσιες εμφανίσεις σε κλαμπ, εγκαίνια, πάρτι και λοιπές εκδηλώσεις, παρά από το σόου της. Επίσης, γενναία συνεισφορά στις καταθέσεις της παρέχουν οι πωλήσεις της Kardashian Kollection, της δικής της σειράς ρούχων, την οποία προωθεί μαζί με τις αδερφές της Κλόι και Κόρτνεϊ. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο και σύμφωνα με το Forbes παρείχαν στις Καρντάσιαν τουλάχιστον 30 εκατ. δολάρια συνολικά.

Επιπλέον, η Κιμ Καρντάσιαν εισπράττει μερίδιο από τις πωλήσεις της σειράς καλλυντικών Kardashian Beauty cosmetics line και από τα προϊόντα μαυρίσματος που φέρουν το όνομα της οικογένειάς της. Ακόμη, στις πηγές εσόδων της είναι τα κέρδη από μία αλυσίδα μπουτίκ με σέξι φορέματα, τα οποία συχνά φορούν οι γυναίκες της οικογένειας, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογένεια πληρώνεται για να κάνει διαφημιστικές αναρτήσεις στο Twitter και με δεδομένο ότι η Κιμ μόνο έχει 21,9 εκατ. ακολούθους στο εν λόγω μέσο και 15,7 εκατ. στο Instagram, καταλαβαίνει κανείς πόσο... ακριβά πουλάει τα όσα γράφει στους λογαριασμούς της.

Βέβαια, παρότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια -και πάνω από όλα παίζουν στο ίδιο ριάλιτι- οι αδερφές της, Κόρτνεϊ και Κλόι, δεν πλησιάζουν καν τα κέρδη της Κιμ. Η «βασίλισσα» των Καρντάσιαν είναι μία, αφού οι άλλες δύο κόρες της οικογένειας απαιτούν μικρότερα ποσά για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, αφού δεν μπορούν να συναγωνιστούν τον τρόπο που η αδερφή τους κυριαρχεί στα ΜΜΕ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ