2014-07-02 21:20:12
Φωτογραφία για Το «κυνήγι» του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Αιγαίο
Είναι στην Πάρο; Κάνει κρουαζιέρα στα νησιά με πολυτελές σκάφος ή μήπως έχει καταλύσει στη βίλα της Γιάννας, στη Μύκονο; Είναι το supermodel Ίρινα Σάικ μαζί με τον Πορτογάλο άσο;

Την πανέμορφη Μύκονο επέλεξε o Κριστιάνο Ρονάλντο για ξεκούραση και να πνίξει τον καημό του για την αποτυχία της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η πληροφορία, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως κάνει το γύρο των μέσων ενημέρωσης. Οπως αναφέρεται, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την πρώτη κιόλας φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που βύθισε στην θλίψη την ποδοσφαιρική Πορτογαλία, ο σούπερ σταρ των γηπέδων αποφάσισε να... ψηφίσει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, θέλοντας να ηρεμήσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάνει διακοπές στο Αιγαίο; Πέρασε πράγματι από την Πάρο ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής; Είναι αλήθεια ότι αποφάσισε να γνωρίσει τις ομορφιές της Μυκόνου και να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά της πριν επιστρέψει στην Μαδρίτη για να ξεκινήσει προετοιμασία με την Ρεάλ; Η σύντροφός του και διάσημο supermodel Ίρινα Σάικ είναι μαζί με τον Ρονάλντο ή ο Πορτογάλος απολαμβάνει λίγες μέρες ξεκούρασης στο Αιγαίο παρέα με λίγους στενούς φίλους του;


Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να διασταυρωθούν με ακρίβεια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφθασε αεροπορικώς στο κυκλαδίτικο νησί την Κυριακή 29 Ιουνίου και δεν έδειξε καμία διάθεση για δημοσιότητα, αφού ζήτησε από τους παπαράτσι στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου να μην φωτογραφηθεί.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άσσος της στρογγυλής θεάς διαμένει στη βίλα της Γιάννας Αγγελοπούλου στον Άγιο Λάζαρο και μάλιστα προστίθεται ότι δεν συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ αλλά από λίγους και καλούς φίλους. Την τρίτη μέρα της παραμονής του στην Μύκονο, ο Κριστιάνο επιβιβάστηκε μαζί με την παρέα του σε πολυτελές γιοτ και επισκέφθηκαν τη γειτονική Πάρο, ενώ στο γυρισμό η θαλαμηγός έκανε στάση στα Ρήνια.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, στο βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με φίλους του πάνω σε σκάφος.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv:
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ