2014-07-03 04:42:05
Φωτογραφία για Επιστολή ΕΠΚΑ-ΣΤΕ σε νέους δημάρχους
Προς: Νεοεκλεγέντες Δήμαρχους της Περιφέρειας μας

Αγαπητέ (η) Δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας σας συγχαίρουμε για την εκλογή σας και ευχόμαστε επιτυχή και δημιουργική θητεία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, η οποία σας ανέθεσε την πολιτική εντολή να την «κυβερνήσετε» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας είναι αναγνωρισμένη Ένωση Καταναλωτών της Περιφέρειας και εκπροσωπεί όχι μόνοι τα μέλη της, αλλά το σύνολο των καταναλωτών της Περιφέρειας. Έδρα της είναι η Χαλκίδα και έχει ήδη στο ενεργητικό της σημαντική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των συμφερόντων των καταναλωτών. Η Ένωσή μας έχει συγκροτήσει Νομικό Γραφείο το οποίο διαχειρίζεται τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων μελών της Ένωσης, καθώς και κάθε άλλη νομική υπόθεση που αναφέρεται σε δικαιώματα των καταναλωτών.


Η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, η ενημέρωση για τα δικαιώματά τους, η συμμετοχή στα όργανα φιλικού διακανονισμού και κυρίως η διαρκής προώθηση των συμφερόντων των καταναλωτών, σε συνεργασία με τους άλλους φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, αλλά και τους φορείς της Πολιτείας (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Συνήγορος Καταναλωτή) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι πάγια και σταθερή επιδίωξή μας, χάρις στην οποία έχουμε ήδη παράξει σημαντικό έργο.

Προτείνουμε, όταν ο χρόνος σας το επιτρέψει, να δεχθείτε αντιπροσωπεία της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ για να συζητήσουμε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κυρίως ένα πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου σας και της Ένωσής μας προς όφελος των δημοτών-καταναλωτών της περιοχής σας, μιας και η συγκυρία επιτάσσει ένα ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας υπέρ των αδυνάτων, οι οποίοι καθημερινά αυξάνονται. Είμαστε στη διάθεσή σας

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιώργος Μητροπέτρος                                     Αναστάσιος Μπελίτσος
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ