2014-07-03 12:14:11
Φωτογραφία για ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ... ΒΕΝΓΚΕΡ Ο ΚΑΜΠΕΛ
Ο Τζόελ Κάμπελ είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Αρσέν Βενγκέρ για το μέλλον του, την ώρα που το... σκέφτονται στην Άρσεναλ μετά τις ιταλικές κρούσεις.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ που έχει πραγματοποιήσει άκρως θετικές εμφανίσει με την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τον Αλσατό τεχνικό της Άρσεναλ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Τζόελ Κάμπελ μετά το Μουντιάλ θα ενσωματωθεί στους "κανονιέρηδες". Υπάρχει όμως ακόμα το ενδεχόμενο ο διεθνής χαφ είτε να δοθεί ξανά δανεικός είτε να πουληθεί.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ομάδες από το Καμπιονάτο όπως οι Φιορεντίνα και Νάπολι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη ωθώντας τους ανθρώπους της Άρσεναλ στο να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει πειστεί πως ο Κάμπελ αξίζει μία ευκαιρία και θέλει να τον τσεκάρει στην προετοιμασία όμως το συνεχές πρέσινγκ από αρκετούς συλλόγους μπορεί να... αποτρέψει την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο ίδιος ο Κάμπελ πάντως προσπαθεί να είναι πλήρως αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Κόστα Ρίκα που δίνει μεγάλο ματς με την Ολλανδία για την φάση των «8» του Μουντιάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αχλαδόπιτα με σοκολάτα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αχλαδόπιτα με σοκολάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ