2014-07-03 21:01:34
Φωτογραφία για Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης!
Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης Senior στην Ιταλία το 2013 ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης κατέκτησε ξανά τον τίτλο, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Εκεί φιλοξενήθηκε τον Ιούνιο ένα από τα δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Τηλεκατευθυνόμενων Αυτοκινήτων 1/8 Buggy υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Efra στην οποία ανήκει και η Ελλάδα.

Τα μοντέλα αυτά κινούνται με καύσιμο, αγγίζουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και είναι κανονικά αγωνιστικά αυτοκίνητα με πλήρες set ρυθμίσεων.

Ο αγώνας συγκέντρωσε 150 οδηγούς από όλες τις χώρες της Ευρώπης και είχε μεγάλη διοργανωτική επιτυχία, πολλή ζέστη και μια απο τις καλύτερες πίστες στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, που έχει ξαναβρεθεί στην τελική φάση Ευρωπαϊκού πριν μερικά χρόνια, και έχει πλέον αρκετά συχνά καλά αποτελέσματα στο εξωτερικό, κατάφερε αυτή την φορά να φτάσει μέχρι ψηλά στους ημιτελικούς, ανάμεσα σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό, ενώ ξεκίνησε από την Pole Position και κέρδισε τελικά τον τελικό στην κατηγορία Senior, κερδίζοντας έτσι, ξανά, τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης!


Είναι για ακόμα μια φορά ότι καλύτερο έχουν κερδίσει Ελληνες σε αυτό το επίπεδο και αναμένουμε ανάλογα και στο μέλλον.

Ο οδηγός που ζεί σε Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχε με TLR Bullitt στον αγώνα της Ισπανίας και υποστήριξη απο το RadioControl.gr

Παρά το περιορισμένο και μετρημένο budget, θα προσπαθήσει να λάβει μέρος σε ακόμα μερικούς αγώνες μέσα στο 2014 σε Αυστρία και Γερμανία. Τα ταξίδια έχουν ορισμένα έξοδα.

Κάθε ενδιαφερόμενος χορηγός για ενδεχόμενη ανάλογη επιτυχία, ευπρόσδεκτος στο [email protected]

Δημοσίευση by Autocarnet.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο... «ΘΡΥΛΟΣ FM»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο... «ΘΡΥΛΟΣ FM»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ