2014-07-03 21:50:34
Φωτογραφία για 5 τρόποι για τέλεια μαλλιά και στις διακοπές
Θέλεις να έχεις τέλεια μαλλιά ακόμα και στις διακοπές σου; Δες 5 τρόπους για να το πετύχεις!

1. Σαμπουάν

Μην το παρακάνεις με το λούσιμο. Ακόμα και αν είσαι κάθε μέρα στην παραλία καλό είναι να λούζεις τα μαλλιά σου μέρα παρά μέρα και τις υπόλοιπες μέρες απλά να τα ξεπλένεις. Έτσι κι αλλιώς, διακοπές είσαι.. δεν πειράζει να μείνεις και κάποιες μέρες με το αλάτι στα μαλλιά.

2. Εύκολο styling

Συμβουλέψου τον κομμωτή σου πριν φύγεις για διακοπές (ή ακόμα και το youtube) για το πώς μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όταν στεγνώνουν φυσικά και καλό είναι να τα καθαρίσεις από ψαλίδα και σπασίματα 4-5 μέρες πριν φύγεις για διακοπές.

3. Μαλλιά παραλίας

Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα για να έχεις όμορφα μαλλιά στην παραλία καθώς το αλάτι είναι αυτό που θα τους δώσει και όγκο και υπέροχο σχήμα. Αν θέλεις, βέβαια, μπορείς να κάνεις καμία πλεξούδα ψαροκόκκαλο για κάτι πιο ιδιαίτερο.


4. Προστέτεψε τα μαλλιά σου όταν κάνεις μπάνιο στη θάλασσα

Η χλωρίνη (αν βρίσκεσαι σε πισίνα) και η αφυδάτωση από το πολύ αλάτι (αν είσαι σε θάλασσα) μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά σου και να τα κάνουν να δείχνουν θαμπά. Προστάτεψέ τα κάνοντάς του μία μάσκα 2 φορές την εβδομάδα.

5. Βαμμένα μαλλιά

Πάρε μία καλή κρέμα προστασίας του χρώματος και άπλωνέ την στα μαλλιά σου αμέσως μετά την έκθεσή σου στον ήλιο. Άφηνέ την να δράσει για 5 λεπτά και έτσι δε θα επιτρέψεις στο χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάσει.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ