2014-07-04 01:04:03
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ «ΚΑΜΠ ΝΟΥ» ΑΠΟΘΕΩΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΙΝΤΑΛ! *VIDEOS*
Η ημερομηνία 6 Απριλίου 2013 σίγουρα είναι χαραγμένη στο μυαλό του Έρικ Αμπιντάλ, όπως και όλης της οικογένειας της Μπαρτσελόνα!

Ήταν τότε που μετά από παραπάνω από έναν χρόνο απουσίας του Γάλλου αμυντικού, επέστρεφε και πάλι στην ενεργό δράση και τους αγωνιστικούς χώρους! Συγκεκριμένα σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα ο Αμπιντάλ επέστρεφε και πάλι στο γήπεδο, όταν μπήκε στη θέση του Πικέ.

Ήταν μία στιγμή που... δάκρυσε το Καμπ Νου από τη συγκίνηση και προφανώς από τη χαρά που ένας άνθρωπος βγήκε νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο και αγωνιζόταν και πάλι, δείχνοντας ότι με τη θέληση για τη ζωή όλα μπορούν να συμβούν!

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αμπιντάλ στάθηκε στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας τον Πικέ να πάει στη γραμμή για να τον αντικαταστήσει και όλοι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους στο γήπεδο, φωνάζοντας ρυθμικά «Άμπι-Άμπι», αποθεώνοντας έτσι τον έμπειρο Γάλλο αμυντικό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού!

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ