2014-07-04 09:12:07
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ: Επεισόδιο Αναστασιάδη με Λούκας- Χακόμπο!
Oι δυο παίκτες δεν έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε ο Μακεδόνας τεχνικός κατά τη διάρκεια του μαθήματος μέσω βίντεο που είχε η ομάδα Επεισόδιο με τους Χακόμπο και Λούκας είχε ο Αγγελος Αναστασιάδης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και οι δυο παίκτες θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι δυο παίκτες δεν έκαναν πράξη αυτό που ζήτησε ο Μακεδόνας τεχνικός κατά τη διάρκεια του μαθήματος μέσω βίντεο που είχε η ομάδα.

Ο Αναστασιάδης ζήτησε από τους ξένους παίκτες να πάνε πιο μπροστά, προκειμένου να ακούν τα όσα έλεγε ο προπονητής μέσω του μεταφραστή και εκεί ξεκίνησε η κόντρα.

Ο Χακόμπο αρνήθηκε, ο Αναστασιάδης το ζήτησε ξανά σε ήρεμους τόνους, αλλά εισέπραξε την ίδια απάντηση. Ετσι ο Αγγελος ζήτησε από τον Χακόμπο να φύγει με τον έμπειρο πορτιέρο να προπονείται, πλέον, μόνος του.

Λογικό είναι μετά απ' αυτό το σκηνικό, ο Αναστασιάδης αναρωτηθεί αν «είναι κάποιος ακόμη που δεν θέλει να ακούει και προτιμά να φύγει;».

Εκεί πήρε τη σκυτάλη ο Λούκας, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει, καταδεικνύοντας τις προθέσεις του.

Για όσους το αγνοούν, ο Λούκας συναντήθηκε, ήδη, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και βάσει των όσων γράφονται, βρίσκεται πολύ κοντά στη Λα Κορούνια.
protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ